Cremen kan laves af alle typer tilberedt fisk, så er der en rest torsk eller andet tilovers fra middagsmaden, er det oplagt at tilberede denne opskrift.
Laksecreme
- 80 g tilberedt laks (eventuelt røget eller fra dåse)
- 30 g DDV yoghurt 7%
- 50 g agurk
- 50 g bladselleri
- ca 1 spsk hakket dild eller anden krydderurt
- salt & peber
- lidt citronsaft
- 1 granatæble
- 100 g blandet, grøn salat
30 g brød
Kom laks og yoghurt i en minihakker og kør det sammen, til det er cremet. Kom det over i en skål. Hak agurk og bladselleri i bittesmå tern og vend grønsagerne i cremen med klippet dild. Smag til med salt og peber samt lidt citronsaft. Pil kernerne ud af granatæblet.
Læg en blandet, grøn salat på en tallerken. Anret lakse-cremen på salaten og drys med granatæblekerner. Server brød til.
Opskriften er fra bogen Sund & slank året rundt – frokoster
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]