Kyllingelår med grov rodfrugtmos

Foto: Vægtkonsulenterne
Kyllingelår med grov rodfrugtmos opskrift150 g kyllingelår
5 g olie til stegning
Salt og peber
Frisk timian

Grov rodfrugtmos
75 g knoldselleri
100 g kartoffel
50 g persillerod
50 g pastinak
75 g gulerod
5 g olivenolie

Sådan gør du

Læg kyllingelårene i et ovnfast fad smurt med olie og kom salt og peber over. Skyl og slyng timian og pluk over kyllingelårene – gem lidt til pynt. Sæt fadet i ovnen ved 165° i 45 minutter.

Lav “håndtag” af stanniol omkring kyllingelårene og spis en grov rodfrugtmos til. Pynt retten med lidt timian.

Grov rodfrugtmos
Skræl og skyl alle rodfrugterne og kog dem møre. Hæld kogevandet fra og mos de møre rodfrugter groft. Smag mosen til med olie, salt og peber.

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*