Foto: Vægtkonsulenterne
150 g kyllingelår
5 g olie til stegning
Salt og peber
Frisk timian
Grov rodfrugtmos
75 g knoldselleri
100 g kartoffel
50 g persillerod
50 g pastinak
75 g gulerod
5 g olivenolie
Sådan gør du
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad smurt med olie og kom salt og peber over. Skyl og slyng timian og pluk over kyllingelårene – gem lidt til pynt. Sæt fadet i ovnen ved 165° i 45 minutter.
Lav “håndtag” af stanniol omkring kyllingelårene og spis en grov rodfrugtmos til. Pynt retten med lidt timian.
Grov rodfrugtmos
Skræl og skyl alle rodfrugterne og kog dem møre. Hæld kogevandet fra og mos de møre rodfrugter groft. Smag mosen til med olie, salt og peber.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]