170 g kyllingebryst
1 tsk. olie til stegning
1¼ dl friskpresset appelsinjuice
1 spsk. frisk timian
1 tsk. maizenamel
salt & peber
Lun salat
100 g grønne bønner
1 appelsin i fileter
1 tsk hvid balsamicoeddike
100 g små nye gulerødder
100 g broccoli
15 g olivenolie
Krydr kyllingekødet med salt og peber. Brun kødet i olie på en pande. Læg kødet over i et lille ildfast fad.
Kom appelsinsaft og timian i en lille gryde og kog sammen til en lage. Kom lagen over kødet.
Steg kødet færdigt i ovnen ved 200° i ca. 15 min. Hold kyllingen varm under folie. Hæld lagen fra kødet over i en lille gryde. Jævn med maizena udrørt i lidt koldt vand og smag til med salt og peber.
Del broccolien i små buketter samt gulerødder og bønner, hvis de er store. Kog grønsagerne kort i letsaltet vand og kom dem i saucen. Smag til med salt og peber, samt lidt balsamico.
Stænk citronolie over retten til sidst og anret kyllingen på en tallerken sammen med grønsagerne i saucen.
Opskriften er fra Spis dig slank 5 (modificeret)