Kylling i filodej med karry

Kylling i filodej med karry

30 g filodej

120 g kyllingebryst
salt & citronpeber
50 g forårsløg
100 g champignon
50 g sukkerærter
100 g hakkede tomater
1/2 rød chili
2-3 tsk Madras Karry
1 tsk olie eller plantemargarine til stegning

Skær kyllingebrystet ud i små tern og steg dem lidt i fedtstoffet. Krydr med salt og citronpeber.

Hak forårsløg, champignon og sukkerærter groft og kom det i gryden sammen med de hakkede tomater. Fjern kernerne fra chilien, skær den i små tern og tilsæt den sammen med karryen.

Lad herefter retten simre i ca 10 minutter. Smag til med salt og citronpeber. Hæld væden fra retten.

Læg 2 stykker filodej i et ildfast fad og fordel kyllingefyldet. Pak dejen sammen til 2 pakker og bag dem i en varm ovn ved 200° i ca 10 minutter.

NB
Ved serveringen anrettes kyllingepakkerne på plukket salat.

 

TIPS
Smag 100 g DDV Yoghurt til med presset hvidløg og server det til kyllingepakkerne.
print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*