30 g filodej
120 g kyllingebryst
salt & citronpeber
50 g forårsløg
100 g champignon
50 g sukkerærter
100 g hakkede tomater
1/2 rød chili
2-3 tsk Madras Karry
1 tsk olie eller plantemargarine til stegning
Skær kyllingebrystet ud i små tern og steg dem lidt i fedtstoffet. Krydr med salt og citronpeber.
Hak forårsløg, champignon og sukkerærter groft og kom det i gryden sammen med de hakkede tomater. Fjern kernerne fra chilien, skær den i små tern og tilsæt den sammen med karryen.
Lad herefter retten simre i ca 10 minutter. Smag til med salt og citronpeber. Hæld væden fra retten.
Læg 2 stykker filodej i et ildfast fad og fordel kyllingefyldet. Pak dejen sammen til 2 pakker og bag dem i en varm ovn ved 200° i ca 10 minutter.
NB
Ved serveringen anrettes kyllingepakkerne på plukket salat.