170 g kyllingebryst
1 tsk. olie til stegning
karry
salt & citronpeber
1 fed presset hvidløg
½ rød chili (uden kerner) i tern
25 g løg i skiver
25 g porre i skiver
50 g grøn peberfrugt i tern
100 g gulerødder i tern
100 g flåede tomater
5 tsk. olie
Skær kyllingebrystet i strimler. Varm olien op i gryden, tilsæt karry og kyllingestrimler og steg dem lidt. Krydr med salt, citronpeber, hvidløg og chili.
Tilsæt herefter alle grønsagerne og lad det småsimre i ca. 8-10 min. Husk at der skal være bid i grønsagerne. Tag gryden væk fra varmen og hæld 1 tsk. olie i. Server retten på en stor tallerken.
Opskriften er fra bogen Spis dig slank 4
Udgivet på vaegtkonsulenterne.dk
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]