45 g kokosmælk
50 g Multisød
½ vaniljestang
2 blade husblas
100 g DDV yoghurt
½ moden mangofrugt
lidt citronsaft
1 spsk multisød
1 tsk ristet kokosmel
Kom kokosmælk i en lille gryde sammen med Multisød og kornene af en halv vaniljestang.
Kom resten af stangen med i gryden. Varm op, uden at det koger og tag herefter gryden af blusset.
Udblød husblas i koldt vand. Hæld vandet fra og smelt husblassen i den varme kokosmælk. Køl det lidt af, inden det piskes sammen med yoghurten. Hæld det i en skål og stil det koldt, til massen er helt stivnet.
Blend halvdelen af mangofrugten med citronsaft og Multisød i en lille minihakker og skær resten i små tern.
Vend pannacottaen ud på en tallerken og hæld mangopuréen ved.
Pynt med mangostykkerne. Tørrist kokosmelet på en lille pande og drys det over desserten, når den serveres.
Opskriften er fra ‘Sund & slank året rundt – desserter’