Kalveculotte med bagte tomater og artiskoksovs

Af: Vægtkonsulenterne

Find DDV's opskrift på kalveculotte med bagte tomater og artiskoksovs her

En festlig middag i en slankere udgave.

Ingredienser

1 kalveculotte
salt og citronpeber
Bagte tomater:
150 g små cherrytomater
groft salt
1 tsk olivenolie (til bagning)
Artiskoksovs:
125 g artiskokhjerter (dåse)
lidt bouillon
2-3 tsk maizenamel
50 g DDV-yoghurt (7%)

  1. Gnid culotten med salt og citronpeber og steg den ved 200 grader i ca. 40 min. Lad den herefter trække under folie i 20 min. Skær den i tynde skiver og vej 120 g af.
  2. Kom tomaterne i et ovnfast fad. Drys med groft salt, fordél olien over tomaterne og bag dem ved 150 grader i ca. 20 min.
  3. Kom artiskokker og bouillon i en gryde. Lad det simre i ca. 10 min. Bland mel og yoghurt sammen og jævn retten. Blend herefter sovsen og smag til med salt og citronpeber.
  4. Skær fedtkanterne af culotteskiverne og anret dem på en tallerken sammen med de bagte tomater. Hæld sovsen ovenpå.

Kalorier 360 kcal
Protein 35 g 39%
Kulhydrat 23 g 31
Fedt 12 g 30
Kostfibre 9 g

Find flere kalorielette opskrifter i én af Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger

Udgivet af hjemmet.dk, 06. DEC. 2013

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*