Af: Vægtkonsulenterne
En festlig middag i en slankere udgave.
Ingredienser
1 kalveculotte
salt og citronpeber
Bagte tomater:
150 g små cherrytomater
groft salt
1 tsk olivenolie (til bagning)
Artiskoksovs:
125 g artiskokhjerter (dåse)
lidt bouillon
2-3 tsk maizenamel
50 g DDV-yoghurt (7%)
- Gnid culotten med salt og citronpeber og steg den ved 200 grader i ca. 40 min. Lad den herefter trække under folie i 20 min. Skær den i tynde skiver og vej 120 g af.
- Kom tomaterne i et ovnfast fad. Drys med groft salt, fordél olien over tomaterne og bag dem ved 150 grader i ca. 20 min.
- Kom artiskokker og bouillon i en gryde. Lad det simre i ca. 10 min. Bland mel og yoghurt sammen og jævn retten. Blend herefter sovsen og smag til med salt og citronpeber.
- Skær fedtkanterne af culotteskiverne og anret dem på en tallerken sammen med de bagte tomater. Hæld sovsen ovenpå.
Kalorier 360 kcal
Protein 35 g 39%
Kulhydrat 23 g 31
Fedt 12 g 30
Kostfibre 9 g
Find flere kalorielette opskrifter i én af Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger
Udgivet af hjemmet.dk, 06. DEC. 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]