Middagsret, hvor du selv bestemmer, hvilke svampe, der skal bruges. Kan du få Karl Johan svampe, eller er du heldig at finde dem i skoven, så er de rigtig lækre i denne ret.
250 g svampe
170 g kalkunbryst i strimler
1 tsk olivenolie
100 g finthakket løg
1 æble, skåret i tern
1 spsk lys balsamicoeddike
ca 1⁄2 dl vand
1 tsk dijonsennep
salt & peber
persille
Skær svampene i halve eller kvarte. De små svampe kan bruges hele.
Svits kalkunkødet i olien i en sauterpande eller i en tykbundet gryde i 2-3 minutter. Tilsæt løg, æbletern og svampe og svits det med i et par minutter. Hæld balsamico-eddike og vand ved og rør sennep i. Lad retten simre i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber.
Drys retten med lidt hakket persille.
Opskriften er fra Spis dig sund med grønt