Af: Vægtkonsulenterne, 02. juli 2014
Savner du risotto? Så prøv denne sunde version med romanescokål og rejer.
Ingredienser
25 g løg
1 fed hvidløg
50 g champignon
5 g koncentreret bouillon
200 g romanescokål
25 g drænet yoghurt, max 7%
75 g friskost, max 20+
150 g rejer
chiliflager
citronsaft
peber
bredbladet persille
Sådan gør du:
Pil løg og hvidløg, og hak begge fint. Rens champignon og skær i skiver. Skyl og hak kålen fint.
‘Steg’ løg og hvidløg langsomt i lidt bouillon. Tilsæt champignon og kål.
Rør yoghurt og friskost sammen, vend det i og lad retten simre i ca. 10 minutter.
Optø rejerne, hvis frosne, og pres dem fri for væde, og vend dem i retten. Smag til med chili-flager, citronsaft og friskkværnet peber.
Skyl, aftør og hak persillen groft, og tilsæt den umiddelbart før servering.
ERNÆRINGSBEREGNING
KCAL 428
PROTEIN 40 G (38 %)
KULHYDRATER 20 G (17 %)
FEDT 21 G (45 %)
KOSTFIBRE 3 G
Opskrifter Low Carb, udgivet på vaegtkonsulenterne.dk