60 g groft brød
Salatblade
120 g tilberedt and (uden fedt)
30 g DDV (7%) yoghurt
Friskrevet peberrod
RØDKÅLSSALAT
100 g frisk rødkål
½ tsk. salt
100 g frisk rødbede
½ æble
20 g svesker
1 tsk. brunkagekrydderi
Citronsaft
Rist brødet og læg salatblade og kødet i skiver på. Smag yoghurt til med revet peberrod og læg det oven på kødet. Striml kålen meget fint og kram den med salt, så kålen bliver blød. Riv rødbede og æble og klip sveskerne i bittesmå stykker. Bland det hele med brunkagekrydderi og smag til med citronsaft. Læg noget af råkosten i sandwichen og server resten som en sidesalat.
Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter (Familie Journal)
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]