Julekrydderikage

Julekrydderikage

150 g fintreven gulerod
80 g klippede svesker
40 g DDV skummetmælkspulver
30 g mel
30 g let majonæse
10 g appelsinmarmelade (uden tilsat sukker)
1 tsk brunkagekrydderi
1 tsk bagepulver
Lidt vaniljekorn
Evt. lidt flydende sødemiddel

Bland alle ingredienserne og kom dejen i en lille rund form beklædt med bagepapir. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 200 g i ca. 1 time. Vend kagen og bage den med bagsiden opad i ca. 10 minutter. Sæt kagen til afkøling. Den smager bedst, når den er kold.

TIP!
Spis kagen med lidt DDV yoghurt, der er smagt til med et par dråber flydende sødemiddel.

Opskriften er fra Familie Journal

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*