Dejlige sild, der også kan kommes på bordet uden for den søde juletid.
-
60 g marinerede sild
-
1 æg
-
1 æble
-
25 g rødløg
-
25 g sukkerfri, syltede rødbeder
Dressing
-
1 spsk rødbedesaft
-
1 tsk sennep
-
1 tsk engelsk sauce
-
lidt flydende sødemiddel
-
salt & peber
-
30 g groft rugbrød
-
karse
Hårdkog ægget i 10 minutter. Pisk ingredienserne til dressingen sammen. Skær sildene i små bidder og skær æble, rødløg og rødbeder i små tern. Bland det hele sammen i en lille skål med dressingen. Sildesalaten må gerne stå og trække lidt inden servering.
Anret sildesalaten med det hårdkogte æg og det grove rugbrød. Pynt med karse. Husk at spise grønsager til efter ønske.
Opskriften er fra Spis dig sund med fisk
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Hallåj 🙂 Fin blogg du har
Anna(Quote)