Af: Vægtkonsulenterne
Er du eller dine børn vilde med guldkorn? Guldkorn som vi kender dem fra morgenmadprodukterne, er fyldt med sukker og bidrager ikke med meget nærring. Prøv i stedet vores hjemmelavet version af guldkorn som du kan spise med god samvittighed.
30 g speltkerner
5 g olie til stegning/bagning/pensling
1 tsk sukrin
Sådan gør du:
- Kom speltkernerne i meget varm olie (ca. 15 g) og de vil nærmest poppe som popkorn.
- Lad dem alle poppe, men tag af varmen, før de begynder at blive for mørke.
- Hæld ud på køkkenrulle, så papiret suger overflødig olie.
- Drys med sukrin, mens de stadig er varme. Lad dem afkøle.
- Spis med mælk på.
Tip: Spis dine hjemmelavede guldkorn med frugt eller bær!
Udgivet på vaegtkonsulenterne.dk, 02. november 2015
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]