Hindbær cupcakes

Hindbær cupcakes

Bag kagerne i god tid i forvejen, men pynt dem først lige inden de skal serveres

• 50 g hindbær
• 1 æg
• 5 g olie
• 25 g Multisød
• lidt vaniljekorn
• 20 g skummetmælkspulver
• 15 g mel
• 1 tsk bagepulver

Icing
• 75 g friskost (max 20+)
• 10 g hindbær
• lidt Multisød

Pynt
• 40 g hindbær
• citronmelisse

Mos hindbærrene let med en gaffel. Bland dem sammen med alle de øvrige ingredienser

Hæld dejen i små muffinsforme. Bag dem herefter i en varm ovn ved 180° i ca 20 minutter. Afkøl kagerne helt.

Rør friskosten sammen med hindbær og Multisød til en lyserød icing

Fyld cremen i en sprøjtepose og fordel den på hver muffin.

Ved serveringen pyntes de færdige cupcakes med hindbær og citronmelisse.

TIPS
Byt hindbær ud med blåbær.

Opskriften er fra bogen ‘Spis dig slank – buffet’

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*