Bag kagerne i god tid i forvejen, men pynt dem først lige inden de skal serveres
• 50 g hindbær
• 1 æg
• 5 g olie
• 25 g Multisød
• lidt vaniljekorn
• 20 g skummetmælkspulver
• 15 g mel
• 1 tsk bagepulver
Icing
• 75 g friskost (max 20+)
• 10 g hindbær
• lidt Multisød
Pynt
• 40 g hindbær
• citronmelisse
Mos hindbærrene let med en gaffel. Bland dem sammen med alle de øvrige ingredienser
Hæld dejen i små muffinsforme. Bag dem herefter i en varm ovn ved 180° i ca 20 minutter. Afkøl kagerne helt.
Rør friskosten sammen med hindbær og Multisød til en lyserød icing
Fyld cremen i en sprøjtepose og fordel den på hver muffin.
Ved serveringen pyntes de færdige cupcakes med hindbær og citronmelisse.
TIPS
Byt hindbær ud med blåbær.
Opskriften er fra bogen ‘Spis dig slank – buffet’