170 g helleflynderfilet
citronsaft
salt & citronpeber
1/2 tsk olie til stegning
Pres citronsaft på fisken og krydr den med salt og citronpeber. Varm olien op på panden og steg fisken på begge sider, til den er mør.
Ærtesauce:
100 g fine ærter
1/2 dl hønsebouillon
100 g DDV Yoghurt
2-3 tsk maizenamel
1 spsk hakket purløg
1 tsk citronsaft
salt & citronpeber
Kom ærterne ned i bouillonen og varm dem op. Tag dem herefter op med en hulske, blend dem og hæld dem tilbage i gryden igen. Pisk yoghurt og mel sammen og kom det ned i saucen. Varm herefter saucen igennem og tilsæt purløg og citronsaft. Smag til med salt og citronpeber.
Tilbehør:
100 g squash
100 g champignon
salt & citronpeber
1/2 tsk olie til stegning
Skær squashen ud i tern og champignon i skiver. Varm olien op i en gryde, tilsæt grøn-
sagerne og steg dem, til de er møre. Krydr med salt og citronpeber. Server grønsagerne sammen med fisken og ærtesaucen.
Opskriften stammer fra ‘Spis dig slank 4’