Af: Vægtkonsulenterne
(1 person)
Ingredienser:
200 g squash
40 g blå ost, max 45+
½ dl skummetmælk
50 g blegselleri
50 g drænet yoghurt
20 g parmaskinke
Skræl squashen og skær den ud i strimler eller brug et mandolinjern eller et andet rivejern.
Kog strimlerne i saltet vand i 1-2 minutter.
Mos osten sammen med mælken og tilsæt blegselleri i skiver.
Jævn sovsen med yoghurt og varm den op. Smag til med salt og peber.
Bag parmaskinken sprød i en 200 grader varm ovn i ca. 10 minutter.
Servér pastaen med ostesovs og sprød parmaskinke.
Kalorier 266 kcal
Protein 23 g 34 %
Kulhydrat 10 g 19 %
Fedt 14 g 47 %
Kostfibre 4 g
Udgivet af vaegtkonsulenterne.dk
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]