170 g kyllingebryst
salt & citronpeber
Kartoffelsalat
100 g kogte kartofler
100 g rød peberfrugt i strimler
100 g blegselleri i skiver
50 g grønne bønner (i meget små stykker)
25 g radiser i skiver
25 g grønne asparges i skiver
25 g bønnespirer
3 spsk. finthakkede krydderurter (dild, purløg, persille og karse)
Dressing
2 tsk. lys vineddike
10 g olivenolie
1 tsk. vand
1 tsk. dijonsennep
ca. ½ presset hvidløg
Skær kartoflerne i skiver og bland dem med alle grønsagerne i en skål. Pisk dressingen sammen, smag den til og hæld den over salaten. Stil den koldt i ca. 1 time inden serveringen. Vend krydderurterne rundt i kartoffelsalaten, lige inden den serveres sammen med kyllingebrystet. Grill kyllingebrystet på en grillpande i ca. 5 minutter på hver side. Krydr med salt og citronpeber.
TIPS
Pres citronsaft på kyllingebrystet inden det grilles.
Opskriften er fra bogen Spis dig slank 4