Grillede grønsager med myntepesto

Af: Vægtkonsulenterne

Find opskriften på grillede grønsager med myntepesto fra DDV her

Sprøde og saftige grillede grønsager med en frisk og velsmagende myntepesto.

 

Ingredienser

100 g peberfrugt
100 g squash
100 g forårsløg
1 fed hvidløg
5 g olie
salt

Myntepesto
1 bundt mynte (eller anden krydderurt)
50 g parmesanost (max 45+)
10 g pinjekerner
10 g olie
2 spsk lys balsamicoeddike
salt & peber

Skær peberfrugt, squash og forårsløg i passende, grove stykker.
Pres hvidløget ud i olien, vend det rundt med grønsagerne og tilsæt lidt salt.
Grill grønsagerne på en havegrill eller grillpande, til de har mørke striber og er tilpas møre.

Kom mynte i en minihakker. Tilsæt parmesanost, pinjekerner, olie og balsamicoeddike. Kør det godt igennem til en jævn pesto og smag til med salt og peber. Konsistensen kan eventuelt fortyndes med lidt vand.
Server de grillede grønsager med pestoen henover.

Opskriften er fra bogen: “Low Carb”.

Udgivet af vaegtkonsulenterne.dk – 06. maj 2013

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*