Gratinerede grønsager

Gratinerede grønsager

100 g broccoli
100 g grønne bønner
100 g løg
50 g reven ost (maks. 45 +)
1 tsk. oregano
Salt og peber

TIP: Vælg andre grønsager efter smag og behag

Evt. grøn salat

Ordn grønsagerne og blancher dem kort i kogende, letsaltet vand. Kom grønsagerne i et passende ovnfast fad. Fordel den revne ost over, drys med oregano og krydr med salt og peber. Sæt fadet i en 200° varm ovn og bag grønsagerne i ca. ½ time, til osten er gylden og smeltet. Server evt. med en lille grøn salat til.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter (Familie Journal)

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*