Grøn æggesalat

Grøn æggesalat

  • 200 g broccoli (helst stænger)
  • 2 hårdkogte æg
  • 30 g kalorielet mayonnaise
  • 1/4 tsk karry
  • 1 bakke karse
  • salt og peber
  • 30 g brød (efter menuplanen)

Broccolistængerne skæres i små stykker og koges meget møre i lidt vand. Blend den afkølede broccoli med mayonnaisen til den er jævn og lysegrøn.

Hak æggene groft og bland dem med klippet karse, karry, salt og peber.

Rør de to blandinger sammen og smag salaten til, evt. med mere karry, salt og peber.

Ved serveringen pyntes æggesalaten med karse.

Spises med brød og evt. en skål salat til.

Kilde: Spis dig slank 2

Mine beregninger til kostdagbog:

  • 1/1 dagsration fedt
  • Frokostration æg
print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*