Middag
2 hele, røde peberfrugter
125 g agurk
75 g blegselleri
75 g tomater
30 g flute
170 g rejer
2 spsk. finthakket dild, karse og purløg.
Dressing
125 g DDV yoghurt
10 g mayonnaise
cayennepeber
paprika
salt & citronpeber
Skær peberfrugterne over i 2 dele. Fjern stilk, kerner og hvide hinder og damp dem møre. Tør dem godt af i et viskestykke og afkøl dem. Flæk agurken, fjern kernerne og hak agurken. Hak blegselleri, tomater og halvdelen af peberfrugterne i små tern og bland det sammen med agurken.
Kom fyldet i de resterende 2 halve peberfrugter.
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til.
Anret de fyldte peberfrugter på en tallerken. Fordel rejerne ovenpå og hæld dressingen over. Drys krydderurterne ovenpå.
Server retten sammen med 30 g varm flute.
Opskriften er fra Spis dig slank 4