Pandekagedej
1 æg
1 dl kærnemælk
50 g mel
salt
1 tsk DDV plante 70
Pisk alle ingredienserne til pandekagedejen sammen i en skål.
Steg pandekagerne på en pande i fedtstoffet, til de er gyldne. Hold dem varme under et stykke folie.
Fyld
200 g spinat
100 g champignon i skiver
75 g ost 20+
salt & citronpeber
revet muskatnød
Damp spinaten i en gryde, til den er faldet sammen. Tilsæt champignon og damp dem sammen med spinaten i et par minutter. Tryk herefter al væden fra massen. Krydr med salt, citronpeber og revet muskatnød.
Riv osten og del den i 2 portioner.
Fordel spinatfyldet ud på pandekagerne sammen med det halve af osten. Rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad. Drys til sidst den anden halvdel af osten ovenpå pandekagerne og bag dem i en varm ovn ved 200º i ca 10 minutter, til de er gyldne.
Spis 30 g brød til frokosten.
TIPS
Tilsæt spinatblandingen ca 50 g DDV yoghurt, når al væden er trykket helt fra.
Opskriften er fra bogen Spis dig slank 4