Fyldt squash

Du kan bruge alle typer af squash her – grønne, gule, runde eller aflange. Hvis du blander dem, vil det se godt ud!

150 g squash (1 mellemstor)

50 g løg
1 fed hvidløg
50 g tomat

5 g olie til stegning

30 g rasp
2 spsk friskhakkede krydderurter f.eks.
dild, purløg, persille
50 g reven ost (max 45+)
salt & peber

30 g groft brød

Del squashen på langs, skrab indmaden ud. Blancher squashhalvdelene kort i letsaltet, kogende vand (ca 4 minutter).

Hak løg, hvidløg og tomat fint og svits det kort på en pande i olien. Kom grønsagsblandingen i en skål og bland med rasp, hakkede krydderurter, reven ost og indmaden fra squashen, der er hakket let. Krydr med salt og peber.

Fordel blandingen i de udhulede, blancherede squash og læg dem i et ovnfast fad. Sæt fadet i en 225° varm ovn i ca 20 minutter, til de halve squash er gyldne og tilpas møre.

Server de bagte squash med godt, groft brød til.

Retten indeholder 488 kalorier (22,1 g protein, 54,3 g kulhydrat og 19,7 g fedt).

Opskriften er fra bogen Sund & slank året rundt – frokoster

Print This Post Print This Post

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*