Frossen chokolade

Frossen chokolade

Spis lækkerierne som ice chocolate eller knækket i stykker over en dessert.

DDV Skummetmælkspulver kan bruges i et utal af opskrifter – her er det brugt i den lækreste frosne chokolade, som det kun tager få minutter at tilberede. Eneste minus er, at du er nødt til at vente på, at chokoladen fryser færdig.

15 g Multisød
30 g kogende vand
40 g skummetmælkspulver
5-10 g usødet kakao
reven appelsinskal (øko)

Opløs Multisød i en lille skål med kogende vand, Rør herefter skummetmælkspulver og kakao i.

Hæld chokolademassen ud på bagepapir og drys med lidt reven appelsinskal. Kom chokoladen i fryseren natten over.

TIP

Det er nemmest at håndtere chokolademassen, hvis du kommer den i en lille frysepose, der slås en knude på bagefter. Pres massen helt ud i det ene hjørne og klip et lille hul i posen. Tryk små dutter ud – på størrelse med chokoladeknapper – på et stykke bagepapir eller på det fad, chokoladestykkerne skal serveres på.

Opskriften stammer fra ‘Sundt & let i hverdagen’

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*