Spis lækkerierne som ice chocolate eller knækket i stykker over en dessert.
DDV Skummetmælkspulver kan bruges i et utal af opskrifter – her er det brugt i den lækreste frosne chokolade, som det kun tager få minutter at tilberede. Eneste minus er, at du er nødt til at vente på, at chokoladen fryser færdig.
15 g Multisød
30 g kogende vand
40 g skummetmælkspulver
5-10 g usødet kakao
reven appelsinskal (øko)
Opløs Multisød i en lille skål med kogende vand, Rør herefter skummetmælkspulver og kakao i.
Hæld chokolademassen ud på bagepapir og drys med lidt reven appelsinskal. Kom chokoladen i fryseren natten over.
TIP
Det er nemmest at håndtere chokolademassen, hvis du kommer den i en lille frysepose, der slås en knude på bagefter. Pres massen helt ud i det ene hjørne og klip et lille hul i posen. Tryk små dutter ud – på størrelse med chokoladeknapper – på et stykke bagepapir eller på det fad, chokoladestykkerne skal serveres på.
Opskriften stammer fra ‘Sundt & let i hverdagen’