Foliepakkerne bages her i ovnen, men de kan også lægges på en havegrill.
75 g små, nye gulerødder
75 g sukkerærter
75 g små, faste, nye squash
1 fed hvidløg
120 g filet fra bornholmsk unghane eller kylling
1 økologisk citron
5 g DDV plante 70 til bagning
lidt løvstikke eller dild
salt & peber
Krydderurtecreme
30 g DDV yoghurt 7%
purløg
dild
salt & peber
saft fra en økologisk citron
Dijon sennep
30 g flute
Læg to store stykker alufolie ud oven på hinanden (dobbelt lag).
Rens grønsagerne og skær dem eventuelt lidt ud, hvis de er store (så små som muligt er lækrest). Hak hvidløget fint, skær unghanefileten i små stykker og bland dem med grønsagerne.
Læg blandingen på folien. Læg citronskiver, fedtstof og krydderurter over og drys med salt og peber. Fold folien om hele herligheden og sørg for at pakken er godt lukket sammen. Kom pakken i en 200° varm ovn i ca en halv time.
Server pakken på en tallerken, åbn den og spis enten fra selve pakken eller tip indholdet ud på tallerkenen.
Server varm flute til.
Madpakketips
Foliepakken kan laves klar i god tid i forvejen og så blot kommes i ovnen, når det er frokost.
Opskriften er fra bogen Sund & slank året rundt – frokoster