Fiskesalat

Fiskesalat

En frokostret, som er god at lave, hvis man har en rest tilberedt fisk.

35 g kogt, kold torsk
10 g kaviar
15 g rejer
1 hårdkogt æg

grøn salat
agurk
tomater

Dressing
100 g ylette
1⁄2 tsk sød, fransk sennep
salt & peber
1 tsk bearnaiseessens

Tilbehør
30 g flute

Lav en salat af grøn salat, agurk og tomater. Del torsken i mindre stykker og kom den på salaten med kaviar, rejer og hakket æg. Bland alle ingredienserne til dressingen og kom den over.

Server retten med lun flute til.

Opskriften er fra Spis dig sund med fisk

Kilde: Blogget fra DDV’s opskriftside.

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*