Fisk

* Der skal spises 3 måltider ugentligt med fisk
* To gange skal være fersk fisk eller dybfrost
* Der kan spises mere end 3 fiskemåltider
* Alle røgvarer, fiskekonserves og marinerede fisk må spises, blot skal al væden presses fra

Vælg f.eks. imellem:
Aborre
Blæksprutte
Fladfisk, alle slags
Forel
Haj
Havkat
Havtaske
Hellefisk
Hornfisk
Hummer
Hvilling
Kaviar
Koteletfisk
Krabbe
Krebs
Kuller
Kulmule
Makrel
Multe
Muslinger
Laks
Lakserogn
Lange
Pighvar
Rejer
Rødfisk
Rødtunge
Sandart
Sardiner
Sej
Sild
Skærising
Stenbider
Stenbiderrogn
Stør
Sværdfisk
Torsk
Torskerogn
Tun
Ørred
Østers
Ål

* Det anbefales kun at spise tunfisk og anden større rovfisk en gang om ugen
* Variation i valget af fisk er nødvendig
* Fiskelever må ikke spises

* Vedrørende mængder – se menuplan for mænd eller kvinder.

(2010 oprettet en ny fiskegruppe 2 med rovfisk: Aborre, gedde, helleflynder, rokke, sandart, sildehaj, sværdfisk og tun, som kun bør spises 1 gang ugentligt).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*