DDV frikadeller

DDV frikadeller

Dejligt saftige frikadeller får man ved at blande revne grønsager i farsen. Prøv med andre grønsager, for eksempel reven squash eller knoldselleri.

120 g fedtfrit svinekød
100 g revet gulerod
25 g hakket løg
3 tsk mel
salt & peber
1 tsk DDV plante 70 til stegning

Tilbehør
revne grønsager (gulerod, rødbede, pastinak)
citronsaft

Hak kødet i en minihakker og kom det hakkede kød i en skål. Tilsæt de revne gulerødder og hakkede løg. Rør det til en fars med mel og krydr med salt og peber.

Lad gerne farsen hvile lidt. Form frikadellerne og steg dem på middelvarme på panden i fedtstoffet, til de er gyldne og gennemstegte.

Server frikadellerne med en god råkost til.

TIPS
Server groft brød og sukkerfri, syltede rødbeder eller asier til.

Opskriften er fra Spis dig sund med kød

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 3]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*