Dejligt saftige frikadeller får man ved at blande revne grønsager i farsen. Prøv med andre grønsager, for eksempel reven squash eller knoldselleri.
120 g fedtfrit svinekød
100 g revet gulerod
25 g hakket løg
3 tsk mel
salt & peber
1 tsk DDV plante 70 til stegning
Tilbehør
revne grønsager (gulerod, rødbede, pastinak)
citronsaft
Hak kødet i en minihakker og kom det hakkede kød i en skål. Tilsæt de revne gulerødder og hakkede løg. Rør det til en fars med mel og krydr med salt og peber.
Lad gerne farsen hvile lidt. Form frikadellerne og steg dem på middelvarme på panden i fedtstoffet, til de er gyldne og gennemstegte.
Server frikadellerne med en god råkost til.
TIPS
Server groft brød og sukkerfri, syltede rødbeder eller asier til.
Opskriften er fra Spis dig sund med kød