Brug fisken og den lækre sauce med andre typer grønsager alt efter sæson.
170 g hellefiskfilet
2 dl bouillon (2 dl vand + 2 tsk pulver)
peber
2 tsk maizenamel
30 g DDV yoghurt
citronsaft & salt
75 g rødløg
100 g østershatte
125 g fennikel
1 tsk olie til stegning
Tilbehør
persille
citronbåde
Damp hellefisken i bouillon og peber i en lille gryde. Tag fisken op og hold den varm. Rør maizenamel sammen med lidt koldt vand og jævn bouillonen. Tag gryden af blusset og rør yoghurt i. Smag saucen til med citronsaft og salt.
Skær grønsagerne i mindre stykker og svits dem i olien. Anret grønsagerne, hellefisken og citronsaucen og pynt med hakket persille og citronbåde.
Opskriften er fra Spis dig sund med fisk
Kilde: Blogget fra DDV’s opskriftside.