Kinesisk middagsmad med en fin og mild smag, som de fleste kan lide – også børn. Server eventuelt ris til.
-
170 g kyllingefilet i strimler
-
1 tsk friskrevet ingefær
-
25 g porre i skiver
-
1 tsk olie til stegning
-
1 spsk lys soya
-
1 spsk lys balsamicoeddike
-
75 g gulerod
-
40 g snittet hvidkål
-
40 g blomkål i små buketter
-
40 g grønne bønner
-
40 g bambusskud
-
40 g friske bønnespirer
-
1 dl vand
-
1 tsk maizenamel
-
salt & peber
-
et par dråber sødemiddel
Rens alle grønsagerne og skær dem i tynde stave. Ingefær og porre svitses i en teskefuld olie. Tilsæt soya, balsamicoeddike, kyllingestrimler og derefter grønsagerne (på nær bønnespirer). Lynsteg det hele ved høj varme, uden at det bruner.
Tilsæt vand og jævn retten med maizenamel rørt ud i en anelse koldt vand. Vend bønne-spirerne i til sidst og smag til med salt, peber og et par dråber sødemiddel.
Opskriften er fra Spis dig sund med kød
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]