En lækker lille tærte til kaffen eller teen.
Bund
- 30 g let mayonnaise
- 30 g mel
- lidt flydende sødemiddel
Chokoladecreme
- 1 æg
- 30 g DDV yoghurt 7%
- 10 g DDV kakao
- lidt reven appelsinskal (usprøjtet)
- multisød
Tilbehør
- 63 g DDV yoghurt
- 1 appelsin
Bland alle ingredienserne til bunden sammen og pres dejen ud i en lille tærteform. Forbag bunden i en varm ovn ved 200º i ca 10-15 minutter, til den er lys gylden.
Pisk æg, yoghurt, kakao og reven appelsinskal sammen. Smag cremen til med sødemiddel og kom den ovenpå den forbagte tærtebund. Kom herefter tærten i ovnen igen i cirka et kvarter, til cremen er bagt.
Server tærten lun med kold yoghurt på og appelsinstykker til.
Opskriften er fra bogen Spis dig sund med æg, mælk & ost
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]