Choko-hindbærmousse

Af: Vægtkonsulenterne

Find DDV's opskrift på choko-hindbærmousse her

Skøn dessert, der kan laves i god tid, inden gæsterne kommer.

(1 person)

Ingredienser

Kakaocreme:
50 g DDV-yoghurt 7%
1 tsk usødet kakao
flydende Åblomst-sødemiddel med stevia
evt. lidt vanilje
Hindbærcreme:
50 g hindbær, frosne
50 g DDV-yoghurt 7 %
Hindbærsovs:
50 g hindbær, frosne
lidt citronsaft
sødemiddel efter smag

  1. Rør yoghurten med kakao og smag til med sødemiddel og evt. vanilje.
  2. Kom lidt af kakaocremen i et dessertglas.
  3. Hindbærcreme: Optø hindbærrene og rør dem sammen med yoghurten. Smag til med sødemiddel.
  4. Kom lidt af hindbærcremen over kakaocremen. Fortsæt med at lægge de to cremer skiftevis i glasset.
  5. Hindbærsovs: Blend hindbær med citronsaft og smag til med sødemiddel.
  6. Servér hindbærsovsen til desserten.

Kalorier 187 kcal
Protein 9 g 20%
Kulhydrat 15 g 35%
Fedt 9 g 45%
Kostfibre 4 g

 

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*