75 g jordbær
50 g ribs
50 g blåbær
50 g hindbær
Creme
63 g DDV yoghurt 7%
citronsaft
reven citronskal
vanillekorn
flydende sødemiddel
Nøddeblanding
15 g havregryn
15 g hasselnødder
1 tsk olie (smagsløs type)
1 tsk kanel
flydende sødemiddel
Nip jordbærrene og skær dem lidt ud. Bland med ribbede ribs, blåbær og hindbær. Kom bærrene i et dessertglas.
Rør yoghurten op med lidt citronsaft og smag til med reven citronskal, vanillekorn og et par dråber sødemiddel. Juster eventuelt konsistensen med lidt minimælk.
Hæld cremen over bærrene. Kom havregryn, hasselnødder, olie og kanel i
en minihakker med et par dråber sødemiddel.
Kør det ganske kort, så det bliver let hakket sammen. Hæld herefter blandingen ud på bagepapir på en bageplade og kom det i en 225º varm ovn. Bag, til det er gyldent i cirka et par minutter. Drys den ristede blanding over bærdesserten og server.
Opskriften er fra Sund & Sommerslank