Blomkål med stenbiderrogn

Blomkål med stenbiderrogn

Forårsmad – lige når stenbideren har rogn, og de første nye, faste blomkålshoveder er lækrest.

  • 120 g stenbiderrogn
  • 125 g DDV yoghurt
  • citronsaft
  • salt & peber
  • 200 g kogt, kold blomkål
  • dildkviste

Tilbehør

  • 30 g brød

Yoghurten blandes med stenbiderrogn, citronsaft, salt og peber.

Del blomkålen i mindre buketter og kog dem i letsaltet vand i et par minutter. Afkøl blomkålen, anret den med stenbiderrogns-cremen og pynt med frisk dild.

Server med 30 g ristet brød.

TIPS

Stenbiderrogn kan købes hele året på glas. Vi har brugt den røde, der giver en flot rød creme.

Opskriften er fra Spis dig sund med fisk

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*