Tærtebund
- ca 1-2 tsk DDV Skummetmælkspulver
- 30 g mel
- 30 g let mayonnaise
- et nip salt
Fyld
- 75 g DDV Blå ost
- 1 æg
- 50 g DDV Yoghurt 7%
- salt & peber
Bland ingredienserne til dejen sammen og tryk den tyndt ud i en tærteform (14×14 cm). Forbag tærtebunden i 15-20 minutter i en varm ovn ved 200º.
Blend blå ost, æg og yoghurt sammen og krydr med salt og peber. Hæld fyldet på den forbagte bund og bag tærten i ca 15 minutter, til massen er fast.
Radise-koriandercreme
- ca 30-40 g radiser
- 50 g DDV Yoghurt
- ca 1 spsk hakket koriander
- salt & peber
Hak radiserne fint og bland dem sammen med yoghurten. Smag til med hakket koriander, salt og peber.
Server ostetærten sammen med radise-koriandercremen og 30 g flute.
TIPS
Server bladselleri og gulerodsstænger til og brug radise-koriandercremen som dip.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]