Blå ostetærte med radise-koriandercreme

Tærtebund

  • ca 1-2 tsk DDV Skummetmælkspulver
  • 30 g mel
  • 30 g let mayonnaise
  • et nip salt

Fyld

  • 75 g DDV Blå ost
  • 1 æg
  • 50 g DDV Yoghurt 7%
  • salt & peber

Bland ingredienserne til dejen sammen og tryk den tyndt ud i en tærteform (14×14 cm). Forbag tærtebunden i 15-20 minutter i en varm ovn ved 200º.

Blend blå ost, æg og yoghurt sammen og krydr med salt og peber. Hæld fyldet på den forbagte bund og bag tærten i ca 15 minutter, til massen er fast.

Radise-koriandercreme

  • ca 30-40 g radiser
  • 50 g DDV Yoghurt
  • ca 1 spsk hakket koriander
  • salt & peber

Hak radiserne fint og bland dem sammen med yoghurten. Smag til med hakket koriander, salt og peber.

Server ostetærten sammen med radise-koriandercremen og 30 g flute.

TIPS

Server bladselleri og gulerodsstænger til og brug radise-koriandercremen som dip.

 

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*