De fyldte peberfrugter kan forberedes i god tid i forvejen og kommes på havegrillen, indpakket i folie i stedet for at bage dem.
170 g hakket oksekød (tatar)
50 g hakket løg
1 fed hvidløg
1 tsk tørret oregano
salt & peber
2 lange, røde peberfrugter
1 tsk olie til stegning
Tzatziki
63 g DDV yoghurt
2 tsk olivenolie
150 g agurk
et fed presset hvidløg
salt & peber
Skær et snit på den lange led i peberfrugterne. Kom peberfrugterne kort i letsaltet, kogende vand, så de bliver lidt bløde. Skrab kernerne ud med en lille ske. Bland oksekødet med hakket løg, hvidløg og oregano. Krydr farsen med salt og peber og fordel den i peberfrugterne. Læg dem herefter i et ovnfast fad og bag dem ved 200° i
ca 20 minutter.
Rør yoghurten glat med olivenolie. Riv agurken og pres væden fra. Vend agurk og presset hvidløg i yoghurten og smag til med salt og peber.
Server de bagte peberfrugter med tzatzikien til.
TIPS
Den hurtige løsning er at anvende DDV tzatziki.
Opskriften er fra Spis dig sund med kød