Af: Vægtkonsulenterne
Forkæl dig selv med en lækker dessert, som ovenikøbet er sund! Kokoscreme med bær er weekendens dessert, som kan serveres med bær og frugt
125 ml minimælk
30 g kokosmælk
1/4 vaniljestang
2 kardemommekapsler
1 æg
40 g sukrin
10 g kokosflager
100 g blandede bær, blåbær, jordbær, hindbær osv.
- Kom mælk og kokosmælk i en lille gryde med flækket vaniljestang og kardemomme. Kog op.
- Pisk ægget sammen med sødemiddel til en tyk æggesnaps.
- Si den varme mælk over i ægget og pisk godt igennem.
- Kom det hele tilbage i gryden og varm forsigtigt op under omrøring, til cremen tykner.
- Hæld cremen over i en skål. Drys kokosflager på.
- Kom vand i en lille bradepande, stil skålen heri og sæt i en 160 grader varm ovn i ca. 40 minutter, til cremen har sat sig.
- Server lun med bær til.
TIP:
Det er nemt at lave en chokoladecreme ved at erstatte kokosflager med 10 g. kakao i cremen.
Fra bogen: Spis dig sund: Morgenmad & Brunch
Udgivet af vaegtkonsulenterne.dk, 04. september 2015
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]