Bønnefritter

Bønnefritter

De fleste vil nok koge grønne bønner, men de kan også steges på panden i olie eller ristes i ovnen, så de bliver sprøde og ’fritte agtige’.

300 g grønne bønner
1 tsk olivenolie
flagesalt

Tænd ovnen på 200°. Læg bagepapir på en bageplade, læg bønnerne på, hæld en teskefuld olivenolie over og vend rundt med hænderne. Drys med flagesalt og bag til bønnerne er gyldne og sprøde.

‘Fritte-sauce’
30 g let mayonnaise
1 tsk bearnaiseessens
1⁄2 tsk tørret estragon
salt & peber
lidt multisød

Rør alle ingredienserne sammen til saucen. Server saucen til bønnerne.

Opskriften er fra Spis dig sund med grønt

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*