Fromage er en rigtig dejlig dessert, der kan tilberedes i forvejen, så der er lidt lækkert til om aftenen. Du kan lave den med jordbær eller hindbær som her – eller vælge andre bær.
Hindbærfromage
100 g hindbær
200 g ylette
multisød
1 blad husblas
Blend hindbær og ylette sammen og smag til med multisød. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca 5 minutter og knug væden fra. Smelt den opblødte husblas over vandbad eller i en mikroovn.
Tilsæt hindbærblandingen og stil fromagen koldt, til den er stivnet.
Pynt med et par hindbær.
Jordbærfromage
150 g jordbær
125 g DDV yoghurt
multisød
1 blad husblas
Skær jordbærrene i små tern. Vend jordbær og yoghurt sammen og smag til med multisød. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca 5 minutter. Knug væden fra og smelt den opblødte husblas over vandbad eller i en mikroovn. Tilsæt jordbærblandingen og stil den koldt, til den er stivnet.
Pynt med lidt citronmelisse.
Opskriften er fra bogen Spis dig sund med frugt