Æggeroulade med ost

Æggeroulade med ost

Rouladebund
3 tsk mel
1 dl skummetmælk
1 æggeblomme
salt & citronpeber
lidt paprika
1 tsk sennep
1 æggehvide

Fyld
75 g smøreost 20+
100 g hakket forårsløg
50 g hakkede, soltørrede tomater
1 tsk friskhakket estragon eller dild
salt & citronpeber

Ryst mel og skummetmælk sammen og kog det op i en gryde, mens der piskes. Tag gryden af blusset og lad den afkøle lidt. Rør æggeblomme, salt, citronpeber, paprika og sennep i. Pisk hviden stiv og vend den rundt i massen.

Fordel dejen til en stor, firkantet, flad kage på et stykke bagepapir, som du har lagt på en bageplade.
Det er meget vigtigt, at den er stor og tynd, da den senere skal kunne rulles til en roulade.
Bag den i en varm ovn ved 200º i ca 15 minutter og lad bunden afkøle.

Rør smøreosten sammen med hakket forårsløg, soltørrede tomater og estragon. Krydr med salt og citronpeber.
Smør ostecremen ud på bunden og rul den sammen som en roulade. Stil den herefter koldt.

Ved serveringen skæres rouladen i skiver og anrettes på en tallerken med forskellige plukkede salater.

NB
Riv 100 g gulerødder og et sødt æble. Snit 50 g hvidkål i strimler. Bland det sammen og hæld citronsaft over. Anret salaten med 30 g brød og æggerouladen.

TIPS
Server tomatskiver med hakkede rå løg og DDV Tzatziki ovenpå.

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*