Der kan bruges alle slags svampe – kantareller, østershatte eller vilde svampe. Mix gerne flere slags sammen.
- 250 g champignoner
- 1 tsk olie
- lidt citronsaft
- 63 g DDV yoghurt
- 1 tsk maizenamel
- 1⁄2-1 dl vand
- salt & peber
- 30-60 g groft brød
- 1 fed hvidløg
- hakket persille
Skær champignonerne i kvarte og brun dem godt i olie på en meget varm pande. Dryp med lidt citronsaft. DDV yoghurt røres med vand og maizena-mel. Kom yoghurtblandingen over svampene og varm hurtigt igennem. Smag til med salt og peber
Rist brødet og gnid det ristede brød med hvidløgsfeddet. Anret svampestuvningen på brødet og drys med hakket persille. Serveres straks.
Opskriften er fra Spis dig sund med grønt
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]