Næsten som mormor lavede dem – eller måske endnu bedre?
- 170 g hornfiskefilet
- 1 spsk hakket persille
- 1 spsk hakket purløg
- 1 spsk hakket dild
- 2 tsk mel
- salt & peber
- 1 tsk plantemargarine til stegning
- 30 g DDV yoghurt
Tilbehør: 100 g små, nye kartofler,grønsager.
Læg hornfiskefileterne fladt ud og skær dem i ca 7 cm lange stykker. Kom krydderurter på hvert stykke. Krydr med salt og peber og rul fisken sammen. Snør med bomuldsgarn. Vend hornfiskerullerne i mel. Kom fedtstoffet på panden og steg fiskerullerne, til de er gyldne på alle sider. Tag fisken af panden og kom lidt vand på panden. Tilsæt yoghurt og kog panden af til en sauce. Kom eventuelt ekstra krydderurter i saucen.
Server fisken med nye kartofler og dampede grønsager.
Opskriften er fra Spis dig sund med fisk
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]