En lækker, fyldt omelet til frokost.
150 g cherrytomater
200 g blandede svampe
1 spsk soya
lidt frisk timian
peber
2 æg deles – blomme og hvide hver for sig
3 spsk vand
1 tsk DDV plante 70 til stegning
Halve cherrytomater og svampe skåret i lidt mindre stykker svitses på en pande i soya sammen med frisk timian i ca 5 minutter.
Krydr med peber.
Æggeblommerne piskes skummende med 3 spiseskefulde vand. Hviderne piskes stive i
en anden skål. Æggehviderne vendes i æggeblommemassen.
Kom DDV plante 70 på en pande og varm den op til middelvarme. Æggemassen hældes på. Steges i ca 5 minutter, til massen har sat sig. Omeletten behøver ikke at vendes.
Glid omeletten over på en tallerken, læg svampefyldet på den ene halvdel og fold den anden halvdel af omeletten over.
Opskriften er fra Spis dig sund med grønt