Spinatsalat med oksespegepølse

Spinatsalat med oksespegepølse

små, fine babyspinatblade
50 g rødløg

Dressing
20 g let mayonnaise
lidt rødvinseddike
lidt multisød
salt

80 g DDV Oksespegepølse 2%
100 g cherrytomater
100 g rød peberfrugt

30 g groft rugbrød
lidt dijonsennep

Pluk spinatbladene i små stykker. Skær rødløget i ringe og bland dem sammen med spinatbladene.
Bland dressingen sammen og smag den til.
Skær spegepølsen i meget tynde skiver.
Anret spinatblandingen på en tallerken og hæld dressingen over. Pynt med pølseskiverne, peberfrugten, der er skåret i ringe og cherrytomaterne, der er halveret.

Server 30 g groft rugbrød med lidt dijonsennep på.

TIPS
Byt spinatbladene ud med icebergsalat og rucolasalat.

Opskriften er fra DDV’s jubilæumsbog Spis dig slank 6

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*