Amerikansk brunch m. pandekager

 Amerikansk brunch med pandekager

Pandekager med hindbærmarmelade

  • 1 æg
  • 1 dl kærnemælk
  • 8 tsk mel (40 g)
  • kardemomme
  • eventuelt multisød
  • 15 g DDV hindbærmarmelade

Pisk alle ingredienserne til pandekagerne sammen og steg dem på en varm pande (ca 4-5 stk). Kom olie på et stykke køkkenrulle og tør panden af inden stegningen. Rul pandekagerne sammen og kom marmeladen oven på.

Pocherede æg med spinat & svampe

  • 1 æg
  • lidt eddike
  • 75 g friske svampe
  • lidt hønsebouillon
  • 100 g frisk spinat
  • salt & peber

Kom lidt vand på en pande og lad det koge op.

Tilsæt herefter lidt eddike (det bevirker at ægget samler sig). Slå ægget ud og pocher det i ca 3 minutter. Svits svampene i lidt hønsebouillon og tilsæt spinaten. Smag til med salt og peber.

Tryk væden fra inden serveringen. Anret ægget med spinaten og svampene.

Røget skinke med grønne asparges

  • 40 g røget skinke i skiver
  • 50 g friske grønne asparges

Kog aspargesene møre i ca 4 minutter. Afkøl dem og rul den røgede skinke rundt om dem.

Yoghurt med vindruer

  • 125 g DDV yoghurt
  • 15 stk stenfrie vindruer (125 g)
  • multisød

Halvér druerne og bland dem sammen med yoghurten. Smag eventuelt til med multisød.

Kakao

  • 1 1/2 dl skummetmælk
  • 2-3 tsk DDV kakao
  • multisød

Bland skummetmælk og kakao sammen og kog det op, mens der piskes i det. Smag til med multisød. Kan serveres varm eller kold.

Anret retterne på tallerkenen sammen med 30 g ristet toastbrød og 1/4 middelstor frisk ananas eller konserveret ananas (usødet fra dåse 125 g + 2 spsk saft).

Opskriften er fra bogen Spis dig slank 3.

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*