10 g gær
15 g vand
15 g let mayonnaise
35 g mel
20 g DDV skummetmælkspulver
multisød
Fyld
1 æble (gerne et madæble)
kanel
eventuelt multisød
Rør gæren ud i lunt vand og tilsæt mayonnaise, mel, skummetmælkspulver og sødemiddel. Ælt dejen godt ud og rul den ud i en firkant. Lad den herefter stå og hæve i cirka en halv time.
Riv æblet og bland det sammen med en god portion kanel og eventuelt lidt sødemiddel.
Smør fyldet ud på firkanten og rul dejen sammen som en pølse. skær den herefter ud i fem stykker, tryk dem flade og læg dem på et stykke bagepapir. Bag dem i en 200 grader varm ovn i cirka 10 minutter. Hold øje med at de ikke bliver mørke.
TIPS
Gang gerne opskriften op flere gange og frys kanelsneglene. De er rigtig gode, efter at de har været frosset.
Opskriften er fra Spis dig sund i julen (side 7)