Af: Vægtkonsulenterne
Duften af nybagt kage er bare noget af det bedste. Når den oven i købet er sund, er glæden stor.
Ingredienser:
(1 person)
10 g fedtstof
25 g drænet yoghurt, max 7%
1 æg
45 g mel
2 tsk bagepulver
4 spsk Åblomst Multisød eller sukrin
1 tsk vaniljekorn
citronskal (øko)
100 g rabarber
Sådan gør du
Smelt fedtstoffet og pisk sammen med yoghurt og æg.
Rør mel, bagepulver, åblomst Multisød eller sukrin, vanilje og reven citronskal i.
Snit rabarberne i små stykker og vend dem i dejen.
Fordel dejen i 4 muffinforme og bag ved 200° i ca. 20 minutter, til de er gennembagte.
Tip
Udskift rabarber med små tern af æble, pære eller blomme.
Skift 30 g mel ud med 30 g skummetmælkspulver fra Åblomst.
Opskriften er fra den nye bog ‘Spis dig sund – Morgenmad & Brunch.
Opskriften blev udgivet af vaegtkonsulenterne.dk, 07. oktober 2013
Hvad tjekker man af på DDV kostdagbogen med denne opskrift? Lyder lækker.
Anne(Quote)