Rabarbermuffins

Af: Vægtkonsulenterne

DDV opskrift på rabarbermuffins
Duften af nybagt kage er bare noget af det bedste. Når den oven i købet er sund, er glæden stor.

Ingredienser:

(1 person)

10 g fedtstof
25 g drænet yoghurt, max 7%
1 æg
45 g mel
2 tsk bagepulver
4 spsk Åblomst Multisød eller sukrin
1 tsk vaniljekorn
citronskal (øko)
100 g rabarber

Sådan gør du
Smelt fedtstoffet og pisk sammen med yoghurt og æg.

Rør mel, bagepulver, åblomst Multisød eller sukrin, vanilje og reven citronskal i.

Snit rabarberne i små stykker og vend dem i dejen.

Fordel dejen i 4 muffinforme og bag ved 200° i ca. 20 minutter, til de er gennembagte.

Tip

Udskift rabarber med små tern af æble, pære eller blomme.
Skift 30 g mel ud med 30 g skummetmælkspulver fra Åblomst.

Opskriften er fra den nye bog ‘Spis dig sund – Morgenmad & Brunch.

Opskriften blev udgivet af vaegtkonsulenterne.dk, 07. oktober 2013

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

One Reply to “Rabarbermuffins”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*