Mørbrad med kantareller

Af: Vægtkonsulenterne

DDV opskrift på mørbrad med kantareller

 

(1 PERSON)

Ingredienser

170 g svinemørbrad (afpudset, mindre stykker)
10 g DDV-plante 70 (til stegning)
25 g løg (hakket)
2 fed hvidløg (hakket)
en kvist timian
175 g kantareller (rensede)
1 dl minimælk
1 tsk bouillonpulver
1 tsk maizenamel
salt og peber
Tilbehør:
100 g kogte kartofler
finthakket persille

  1. Varm en dyb stegepande op med fedtstoffet og brun kødet heri.
  2. Tilsæt løg, hvidløg og timian. Steg i yderligere et par min. og tilsæt kantarellerne.
  3. Fortsæt stegningen på høj varme i et par min. mere.
  4. Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 15 min.
  5. Ryst mælk, bouillonpulver og maizenamel sammen og jævn retten hermed.
  6. Smag til med salt og peber. Virker det lidt for tørt, kan der tilsættes en smule vand.
  7. Servér retten med kartofler og drys med persille.

Kalorier 486 kcal
Protein 48 g 38%
Kulhydrat 42 g 33%
Fedt 16 g 29%
Kostfibre 7 g

Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – naturligvis”.

Udgivet på hjemmet.dk, 19. SEP. 2013

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*