Af: Vægtkonsulenterne
(1 PERSON)
Ingredienser
170 g svinemørbrad (afpudset, mindre stykker)
10 g DDV-plante 70 (til stegning)
25 g løg (hakket)
2 fed hvidløg (hakket)
en kvist timian
175 g kantareller (rensede)
1 dl minimælk
1 tsk bouillonpulver
1 tsk maizenamel
salt og peber
Tilbehør:
100 g kogte kartofler
finthakket persille
- Varm en dyb stegepande op med fedtstoffet og brun kødet heri.
- Tilsæt løg, hvidløg og timian. Steg i yderligere et par min. og tilsæt kantarellerne.
- Fortsæt stegningen på høj varme i et par min. mere.
- Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 15 min.
- Ryst mælk, bouillonpulver og maizenamel sammen og jævn retten hermed.
- Smag til med salt og peber. Virker det lidt for tørt, kan der tilsættes en smule vand.
- Servér retten med kartofler og drys med persille.
Kalorier 486 kcal
Protein 48 g 38%
Kulhydrat 42 g 33%
Fedt 16 g 29%
Kostfibre 7 g
Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – naturligvis”.
Udgivet på hjemmet.dk, 19. SEP. 2013
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]