Af: Vægtkonsulenterne
Klassiske koteletter med grillede rabarber, der passer utrolig godt sammen – så er der sund grillmad.
Ingredienser
1 pers.
Svinekotelet
170 g svinekotelet
1 tsk olivenolie til pensling
salt & peber
timian
Grillet rabarber
125 g rabarber
1 tsk frisk ingefær
lidt kardemomme
evt. sødemiddel
salt & peber
Svinekotelet med grillede rabarber – Sådan gør du:
- Pensl koteletten med olie og grill den på en varm grill eller grillpande. Vend koteletten, når den begynder at slippe grillen og grill den på den anden side til den er mør. Krydr med salt, peber og timian.
- Skær rabarberstilkene i ca ½ cm tykke skiver.
- Riv ingefæren og bland den med kardemomme, evt. sødemiddel, salt og peber. Bland rabarber og krydderier sammen i en skål.
- Kom rabarberblandingen på et stort stykke sølvpapir og fold det sammen til en pakke. Grill rabarberpakken ca 10 minutter, eller til rabarberne er bagt møre.
- Server den grillede kotelet sammen med de varme, grillede rabarber og pynt med timian.
TIP
Krydr koteletten med barbecuekrydderi.
Opskriften blev udgivet på vaegtkonsulenterne.dk, 02. maj 2013
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]